Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Wong Wen JingFemale/Malaysia Groups :iconboboiboy-terbaik: BoBoiBoy-Terbaik
Fanarts Terbaik~!
Recent Activity
Deviant for 4 Years
Needs Core Membership
Statistics 309 Deviations 2,956 Comments 53,041 Pageviews
×

Newest Deviations

All my drawing, photos, pictures and stories store in here!

Enjoy! :iconimwinkingplz:

:iconreadcplz1: :iconreadcplz2: :iconreadcplz3:

Favourites

Just all my favourite stuffs... Terbaik! Awesome! :D

:iconbbbplz::iconbbbtanahplz::iconbbbpetirplz::iconbbbanginplz::iconbbbhalilintarplz::iconbbbtaufanplz::iconbbbgempaplz::iconfang---plz::iconyaya-plz::iconying-plz::icongopal-plz::iconaduduplz::iconprobe-plz::iconbbblaplz::iconfang-laplz:

Groups

Donate

truehero10 has started a donation pool!
63 / 100
Please donate some points. Even 1 point only it's OK.

I need 33 points for a commision from :iconryocutema: , and the rest to help the others.

Want a picture of BoBoiBoy and the other characters or your OC? I can draw it out by hand.

You must be logged in to donate.
:iconlilicartman:Anonymous:iconryocutema::iconiluvvegetarbletrunks::iconkittykaina:
  • Mood: Big Grin
  • Reading: The Secret: The Power
  • Watching: Phineas and Ferb
  • Drinking: Water
1. How long have you been on DeviantArt?
Ans: Almost 4 years.

2. What does your username mean?
Ans: A true hero with one of my lucky numbers, 10.

3. Describe yourself in three words.
Ans: I am unique. B-)

4. Are you left or right handed?
Ans: Right handed.

5. What was your first deviation?
Ans:
Ultra Sonic Blaster by truehero10

6. What is your favourite type of art to create?
Ans: Fanarts and fanfictions.

7. If you could instantly master a different art style, what would it be?
Ans: Everything.

8. What was your first favourite?
Ans: A Ben 10 fanart.

9. What type of art do you tend to favourite the most?
Ans: BoBoiBoy category.

10. Who is your all-time favourite deviant artist?
Ans: Quite many.

11. If you could meet anyone on DeviantArt in person, who would it be?
Ans: :iconleanne088::iconchibichibiichigo::iconlilicartman: and more...

12. How has a fellow deviant impacted your life?
Ans: Quite big.

13. What are your preferred tools to create art?
Ans: Pencils, colour pencils, A4 papers.

14. What is the most inspirational place for you to create art?
Ans: Anything.

15. What is your favourite DeviantArt memory?
Ans: When I won a competition and earned points. When I talk with :iconchibichibiichigo: and :iconlilicartman: through comments. When :iconleanne088: and I role played our OCs together. :)

deviantID

truehero10
Wong Wen Jing
Malaysia
:bulletred: I'm just a teenager
:bulletorange: I'm female ;)
:bulletyellow: Birthday at 17 of July (they become my lucky numbers) :D
:bulletgreen: Want to be an author
:bulletblue: I'm Chinese and Bhuddist (Although everyone thought I'm Christian) :XD:
:bulletpurple: I'm Cancer (Horoscope), Ruby (Birthstone), Tiger (Zodiac)

:bulletpink: I'm meticulous about a lot of things.
:bulletblack: I'm averse to doing dangerous things.
:bulletwhite: Sometimes, I'm wary of doing things that I never tried.
:bulletred: I'm engrossed in reading, drawing, writing stories & poems, watching TV, Internet and travelling.
:bulletorange: I like badminton.
:bulletyellow: I like quite a lot of cartoons

-Love:
~Write stories and draw awesome fanarts!
~Travel around the world!
~Gain knowledge!

-Hate:
~BEING DIRTY! Dirty stuffs!

Afraid of:
~Heights (Acrophobia)
~Spiders (Arachnophobia)
~Noise (Acousticophobia)
~The sound of the balloon explode (Ligyrophobia)

Friends on deviantART:
:iconryocutema: :iconariieya: :iconfia-v98: :iconblackkenzaki: :iconchibichibiichigo: :iconmaxvel33: :iconartdeeb96: :iconfizzle-knight: :iconmay-tsukiko: :iconartdeeb96: :iconanakathewolf: :iconkittykaina: :iconleanne088:

I watch:
:icon4eknight11: :iconcheshirep: :iconkapaychan: :iconblackkenzaki: :iconleanne088:
Interests

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:icontom-masons-admirer:
Tom-Masons-admirer Featured By Owner 3 days ago  Hobbyist Digital Artist
Thank you very much for having added my Eli Shane Jawdrop/Awesome!Eli Shane Laughter   and Junjie  bow 2  icons to your collection! Junjie  bow 2  i feel rather honoured!Junjie  bow 2 
Reply
:iconfunnyapple13:
FunnyApple13 Featured By Owner 4 days ago  Student Artist
Thank you very much for the favourite! :iconbowplz:
Reply
:iconredbloodyrose:
RedBloodyRose Featured By Owner Jan 25, 2016  Student Writer
thank you for the fav!
Reply
:iconbanneroflupinsbones:
banneroflupinsbones Featured By Owner Jan 18, 2016  Hobbyist Writer
Thanks for the fave!
Reply
:icondeibiddonz:
DeibiddoNZ Featured By Owner Jan 10, 2016  New Deviant Hobbyist Photographer
Thanks for fav. my photo!
Reply
:iconstrumpbyxor:
strumpbyxor Featured By Owner Jan 9, 2016  Hobbyist Photographer
Thank you so much for the fav! :happybounce: 
Reply
:iconphototubby:
Phototubby Featured By Owner Dec 22, 2015  Hobbyist Photographer
:iconthankyouspray1::iconthankyouspray2::iconthankyouspray3::iconthankyouspray4:
Reply
:iconnutrivifan:
Nutrivifan Featured By Owner Dec 19, 2015  Hobbyist Artist
thank you very much for fav Wink/Razz I am a dummy! Star! Star! Star! Star! Swingin' On a Star _revamp_ 
i hope you enjoy my art Fella Heart Kiss (Love) Amazed BoBoiBoy 
Reply
:iconjazliy75:
JazLiy75 Featured By Owner Dec 14, 2015  Hobbyist
Thanks for the fav and your art MEMANG TERBAIK! :D
Reply
:icontom-masons-admirer:
Tom-Masons-admirer Featured By Owner Sep 15, 2015  Hobbyist Digital Artist
Thank you very much  for  having added my  " Eli Shane Scared " icon to your collection! Junjie bow  It means a lot to me! Junjie bow Junjie Nod Junjie Smile 
Reply
Add a Comment: